Fortrolighedspolitik

Hvorfor kundens privatliv er vigtigt for ice-sport.com

Kundens ret til privatliv er af stor vigtighed for ice-sport.com. ice-sport.com anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til ice-sport.com, skal kunden kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på en ansvarlig måde.

 

Personlige oplysninger indsamlet af ice-sport.com

Når der gennemføres et køb hos ice-sport.com, vil Oice-sport.com indsamle kundens kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

 

Beskyttelse af kundens privatliv

Ice-sport.com vil tage passende skridt for at beskytte kundens privatliv. Hver gang kunden opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil ice-sport.com tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af kundens kreditkortnummer. ice-sport.com vil også tage sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger.
ice-sport.com vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.