Fortrolighedspolitik2019-01-24T13:12:19+01:00

Fortrolighedspolitik

Hvorfor kundens privatliv er vigtigt for ice-sport.com

Kundens ret til privatliv er af stor vigtighed for ice-sport.com. ice-sport.com anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til ice-sport.com, skal kunden kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på en ansvarlig måde.

Personlige oplysninger indsamlet af ice-sport.com

Når der gennemføres et køb hos ice-sport.com, vil Oice-sport.com indsamle kundens kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Beskyttelse af kundens privatliv

Ice-sport.com vil tage passende skridt for at beskytte kundens privatliv. Hver gang kunden opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil ice-sport.com tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af kundens kreditkortnummer. ice-sport.com vil også tage sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger.
ice-sport.com vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkendes dette. Læs mere Ok