HYPERVOLT PLUS

DKK3,700.00

Hypervolt Plus er det nyeste produkt fra Hyperice.  Dens funktion er ligesom Hypervolten, at give en dybde gående massage ved skader eller triggerpoint behandlinger- plus modellen har en kraftigere motor der kan give en dybere massage. Funktionen er ens med vores Hyperice Raptor– Men denne her udgave er lavet til den private sports udøver.

Hypervolt plus er ultralet og meget støjsvag – imodsætning til lign produkter.

Ønsker du massage behandlinger dagligt eller er du træt af ømme muskler, så er Hypervolt plus det perfekt produkt til dig.

Kassen – indholder 5 massagehoveder, oplader og Hypervolten. – Der medfølger ikke taske (Hypervolt case) Denne købes separat.

Beskrivelse

Hypervolt maskinen er det nyeste indenfor sports recovery. Dens funktion er at give en dybde gående massage ved skader eller triggerpoint behandlinger. Funktionen er ens med vores Hyperice Raptor – Men denne her udgave er lavet til den private sports udøver – Raptor er til klinikker eller sports hold som ønsker at behandle i længere perioder. Hypervolten er ultralet og meget støjsvag – imodsætning til konkurrentens produkter.

Ønsker du massage behandlinger dagligt eller er du træt af ømme muskler, så er Hypervolt det perfekt produkt til dig.

Yderligere information

Vægt3 kg
Størrelse37 × 28 × 9 cm

Du kunne også være interesseret i...

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkendes dette. Læs mere Ok